Kevin Berg är tillbaka i Nyköpings BIS och har skrivit på för två år. Foto:

Kevin Berg återvänder till Bissarna

FOTBOLLSETTAN

Efter spel i Nya Zeeland har Kevin Berg valt att återvända till Nyköpings BIS.

Inför 2016 anslöt den 21-årige mittfältaren Kevin Berg till Nyköpings BIS från IF Brommapojkarna innan han åkte till Nya Zeeland för att spela en säsong. Nu är han tillbaka i Bissarna och har skrivit på för två år.

– Vi hoppas Kevin kan höja sin lägstanivå lite för då är han en tillgång i division 1 och det är därför vi kontrakterat honom i två år. Vi som såg honom borta mot Enskede 2016 vet vilken kapacitet det finns i spelaren och det är den vi hoppas han håller under alla matcher, säger Patrik Berglin.

Under 2017 prövade Kevin Berg vingarna i Nya Zeeland för att få nya erfarenheter. Men efter kontakt med Bissarnas tränare Brian Clarhaut valde han att återvända till Nyköping. Något som han själv tycker är kul och känns intressant.

– Vi har en så pass stark trupp på gång att jag tror att vi kan vara med och kriga om en plats mot Superettan redan i år, säger Kevin Berg.

Kevin siktar på att ta en startplats och hoppas kunna bidra både på och utanför planen. Något som tränaren uppskattar.

– Jag är väldigt glad att Kevin är tillbaka i Nyköping. Han är en spelare som har potential att vara en impulsspelare för oss och han är hungrig att sätta en högre standard på allt vi gör. Han är bra både i det korta och långa spelet och är inte rädd för att komma in fysiskt. Så han kommer att vara en kraft på det centrala mittfältet. Jag hoppas att Kevin kan vara konsekvent i allt han gör dag in och dag ut för det kommer ge resultat, säger Brian Clarhaut.

Läs också

( 15 st )

Läs mer om dessa ämnen

Nyköpings BISBrian ClarhautNyköpingSportSportfotboll
Relaterat