Efter tre år på fotbollsgymnasiet i Åtvidaberg och med några besök på representationslagets bänk i superettan var det tack och hej till "Sockna" för Oliver Bohlin Westman. Hans framtid var, vid intervju med SN-sporten tidigare i somras, något oviss. Särskilt med tanke på att han drogs med besvärande ljumskar.

Nu har Vagnhäradsprodukten Bohlin Westman licensierat sig för Nyköpings BIS.

– Detta som amatör, för att kunna rehabilitera sig. Intentionen är att få träna ikapp och inte bli sönderstressad för att komma tillbaka. Han ska få bekanta sig med vår miljö och ges möjlighet att vara okej till nästa säsong, säger tränare John Wall.

Vad vet du om honom och hur vill du använda honom?

– Mest från referens, men det är bra med regional anknytning. En utvecklingsbar spelare, men jag vill lära känna människan mer och gå försiktigt fram, säger Wall, som konstaterar att det var både bra och dåligt för Olivers utveckling att den unge mittfältaren snabbt nådde A-truppen i Åtvidabergs FF.

Wall hade vid samtalet på måndagskvällen inte analyserat söndagens match mot Umeå något närmare, men konstaterade att förutom 12-15 minuter var det en bra prestation.

Inga nya skavanker finns att rapportera, mer än att reservmålvakten Emil Fnine varit sjuk och att man väntar på besked från migrationsverket så Ethan Gage ska kunna bli spelklar.