Robin Safar. Foto:

Safar invald i styrelse hos SöFF

Fotboll

Gnesta FF:s sportchef Robin Safar valdes in som ny i styrelsen när Södermanlands fotbollförbund hade årsmöte på onsdagskvällen.

Under onsdagskvällen genomförde Södermanlands fotbollförbund sitt årsmöte under lugna former och på ordförandeposten blev det omval.

Årsmötet hölls på Best Western Plaza Hotel i Eskilstuna och leddes av Marie Svensson som är kommunalråd och ordförande i kultur- och fritidsnämnden i Eskilstuna.

På mötet fanns 26 lokala föreningar representerade och ordförande Nina Lindström inledde med att berätta om verksamheten det gångna året.

Som ordförande i styrelsen blev Nina Lindström enhälligt omvald och så blev det även på ledamöterna Elin Duán, Jaan Kuutmann och Metin Yildirim.

Till ny ledamot i styrelsen valdes Robin Safar då Kalle Kun valt att kliva åt sidan.

Safar har tidigare varit tränare för Gnesta FF:s damlag men är numera sportchef för både dam- och herrverksamhet i GFF och dessutom P17-tränare i klubben.

– Jag fick ett samtal från valberedningen där de ställde frågan om jag kunde ställa upp och ingå i styrelsen de kommande två åren. Efter en del övervägande så tackade jag ja. Det ska bli jättekul att få vara med och utveckla både sörmländsk och svensk fotboll, säger Robin Safar.

Vad tror du att du mest kan bidra med i dessa sammanhang?

– Nu vet jag inte exakt vad mina arbetsuppgifter kommer att vara, men jag kommer att lägga ner tid och engagemang i mitt arbete för att utveckla fotbollen, säger Safar, som konstaterar att det blir en del pusslande privat för att få allt med fotbollen att klaffa.

Till ordförande i disciplinnämnden blev Erlend Stavehaug omvald.

På årsmötet delades också tre utmärkelser ut för arbete och delaktighet i över 25 år till herrarna Timo Granetin, Hans Wagneryd och Rolf Hansson.

Läs också

( 2 st )

Läs mer om dessa ämnen

Gnesta FFfotbollsport
Relaterat