Sal Jobarteh är klar för Assyriska FF.

Sal Jobarteh till konkurrentklubb

Fotboll

Tidigare i veckan skrev Bissarna Fotboll av en eventuell fortsättning med mittfältaren Sal Jobarteh. Årets svaljaktsvinnare hade inte gett klubben något besked inom den tidsram man ville. Det tog sedan inte lång tid för Jobarteh att hitta en ny klubb. Han är klar för seriekonkurrenten Assyriska FF.

Det blev två säsonger i Bissarna för den tidigare AIK-talangen. När han kom till Bissarna inför säsongen 2016 var det dock närmast från spel i Norge.

24-åringens andra säsong centralt på mittfältet var strålande. Ett kvitto på det var att Sal samlade samman flest svalor i SN-sportens svaljakt.

Efter den lyckade andra säsongen har det framskymtat att Sal önskat att flytta hem till Stockholm igen.

Tidigare i veckan avskrev Bissarna en fortsättning med Sal. Nu skriver Södertäljeklubben Assyriska FF att mittfältaren är klar för dem. Han har skrivit på för en säsong.

– Det känns jättebra. Assyriska är ett intressant lag och det känns som att det blir bättre och bättre för varje dag som går, säger Sal till klubbens webbplats.

Assyriska säger sig haft ögonen på Sal länge.

– Sal är en bolltrygg och kreativ centralfältare som varit aktuell för AFF tidigare som vi inte har lyckats värva av olika anledningar. Han är en färdig spelare som går in och höjer oss både på träning och match, säger sportchefen Bobil Minasson till webbplatsen.

Läs också

( 15 st )

Läs mer om dessa ämnen

Nyköpings BISSportfotboll
Relaterat