– Det är ett jättebra kort, bättre än jag trodde, sa Ulf Silverbern i början av veckan.

Sedan ställdes allt på ände då deltagare skadade sig eller på grund av andra anledningar var tvingade att tacka nej. För Ulf betydde det därför mer jobb, men fajtkortet han kunde presentera under fredagen var lika bra.

– Det finns nog inte en enda deltagare som inte har SM-status, säger han med ett skratt.

Totalt blir det 17 matcher som ingår i Nordic Warrior-ligan och sex–­sju matcher i den andra delen av galan som döpts till Vikings.

– Och just nu har vi två proffsmatcher, men jag har dispens för fyra så det kan dyka upp ett par till alltså.

I 77 kilosklassen möter Nyköpingstränade Ibbe Fahl Oskar Sivard från Alexander "The Mauler" Gustavssons klubb, Allstar.

­– Det är bra att Ibbe får en tuff debut. Oskar har gått proffsmatcher tidigare, men det här kommer att bli en jämn match. De gillar båda att stå upp, säger Ulf och fortsätter:

­– Ibbe ska gå pro. Hans register är brett så han ska köra allt. Så fort han försöker begränsa sig enligt regelverket så begränsar det honom.

I den andra profajten möts europamästaren Amir Malekpour, Pancrase gym Sweden och Martin Fouda.

– Det är stenhårda killar. Amir har varit med i landslaget och gått EM och VM-matcher, medan Martin har rutin från viktiga matcher. Han är svår att låsa ut och det kan bli en lång och hård match mellan två gamla klubbkamrater.

Nyköpingstjejen Natali Juhl gör B-match debut mot SM-tvåan Josefin Modig, Apex Kalmar.

– De är båda starka och vältränade, men kör med två olika stilar. Natali tycker om att jobba på kropp och ta ned, säger Ulf.

Raymond Wigarth skulle egentligen mött Navid Badi, men den matchen ströks för tre veckor sedan. Däremot får han möta landslagskillen Elvin Hoxna, MACC Stockholm, som han förlorat mot tidigare.

– Och det gillar Raymond. Han vill möta människor som han torskat mot, inte dem han vunnit mot. Just nu är han i toppform och är fullt förberedd för matchen.

Adnan Music, som tävlar för sin bosniska klubb Tuzla men tränar med och coachas av Pancrase Nyköping, skulle ha gått en proffsmatch men får nu tufft motstånd i en A-match i stället.

– Adnan får möta en landslagsbrottare från Västerås (Naiv Itayev) och med tanke på att Adnan har EM-medalj i kickboxning så lär det bli ett intressant möte, säger Ulf Silverbern.

Mycket kan hända än med fajtkortet, men som det ser ut nu är det helt klart det bästa som Nyköpingsklubben presenterat inför en gala.