Succétränaren fortsätter – tre spelare klara

Jonatan Hansson fortsätter som tränare i Trosa Vagnhärads SK. Nykomlingen i en tuff fotbollstvåa har klart med tre spetsspelare.

Jonatan Hansson fortsätter som huvudtränare för nya division 2-laget Trosa Vagnhärads SK.

Jonatan Hansson fortsätter som huvudtränare för nya division 2-laget Trosa Vagnhärads SK.

Foto: Björn Andersson

Fotboll2019-11-20 09:25

TVSK presenterade på onsdagsmorgonen den tunga delen i en tränarlösning med huvudtränare och assisterande tränare. Jonatan Hansson fortsätter som huvudansvarig och den inte minst i kvalet så extremt bärande mittbacken, Rabi Elia, blir spelande assisterande tränare.

– Klart man vill fortsätta när vi gick upp ett steg. Men det är alltid lite med familj och så, säger Jonatan som hoppas att även årets assisterande tränare, Fredrik Adolfsson, blir kvar runt laget.

Elia tror han kommer att smälta in bra.

– Det kommer inte att bli så jättestor skillnad. Han har ju varit med tidigare.

Några större krav för att fortsätta säger sig Jonatan inte ha ställt.

– Nej, det har inte varit några konstigheter. Bara att de gör något bra av det här. Klubben behöver växa organisationsmässigt, säger Jonatan.

Nu är det dessutom klart med förlängda kontrakt från ytterligare två spetsspelare i form av David Durmaz och Robert Massi.

– Rutinerade och bra spelare.

Klubben har tränat en och en halv vecka. Runt ett tiotal nya spelare har fått visa upp sig. Några namn vill Hansson inte släppa, bara att det varit bra spelare. På söndag spelas en testmatch i Södertälje mot Assyriska.

– Vi får se hur många som är med då, säger Jonatan.

TVSK verkar hamna i en väldigt svår men rolig division 2-serie där fotbollsklassikern Åtvidabergs FF är ett av tre (!) division 1-lag som ansluter – plus att det blir Sörmlandsderbyn mot Värmbol, IFK Eskilstuna och Assyriska i Södertälje.

Trosa Vagnhärad har gjort klart med tre av årets spetsspelare, här Robert Massi, samt förlängt kontraktet med årets huvudansvarige tränare Jonatan Hanson som  dår Rabi Elia som spelande assisterande.
Trosa Vagnhärad har gjort klart med tre av årets spetsspelare, här Robert Massi, samt förlängt kontraktet med årets huvudansvarige tränare Jonatan Hanson som dår Rabi Elia som spelande assisterande.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!