De tre sydkoreanerna som provspelade med TVSK är inte aktuella för klubben i nuläget, enligt tränaren Jonatan Hansson. Foto:

Sydkoreanerna inte aktuella för TVSK

FOTBOLL

Sydkoreanerna som provspelade med TVSK är mer eller mindre avskrivna. Men det kommer förmodligen dyka upp fler provspelare den närmaste tiden.

De tre sydkoreanerna Seop Won Jang, Sang Jun Woo och Byeong Seon Park som provspelade med Trosa Vagnhärads SK i matchen mot Lindö FF för drygt två veckor sedan ser inte ut att få något kontrakt.

– De är inte hos oss längre. De är inte helt avskrivna men de är inte aktuella i nuläget i alla fall, säger TVSK:s tränare Jonatan Hansson.

Anledningen ska vara att de redan har tillräckligt bra spelare på positionerna.

– Vi har spelare på de positionerna som är minst lika bra.

Det handlar om målvakt, högerback och innermittfältare.

Har ni några andra provspelare på gång?

– Nej inga namn som är klara. Det är eventuellt att det kan dyka upp någon nästa vecka som vi har kontakt med, och några fler om några veckor.

Är det någon speciell position ni vill förstärka?

– Det beror på. Vi söker fotbollspelare med rätt karaktärer. Vi letar lite smått efter förstärkning i backlinjen sen får vi se om det blir något mer eller ingenting. Där söker vi framförallt någon som kan spela högerback och mittback.

Det låter som att du är nöjd med truppen du har annars?

– Jag tycker absolut att vi har en bra trupp. Kanske lite tunna fortfarande för ett drömläge. Men vi har många bra spelare, sen vill man ha fler så det ökar konkurrensen ännu mer. Men det är klart, dyker det upp någon väldigt duktig fotbollspelare som är sugen så....

Läs också

( 15 st )

Läs mer om dessa ämnen

Trosa Vagnhärads SKSportfotboll
Relaterat