När den sista andningen av sommaren visade upp sig på lördagen genom en gassande sol skulle TVSK ta emot Enhörna på Häradsvallen. Det var också hemmalaget som tog kommandot och förde matchen under stora delar av första halvlek och lagets skyttekung Markus Björklund öppnade målskyttet när han säkert placerade in en straff efter nästan en halvtimmes spel.

– Jag tycker att vi gör en bra första halvlek, vi ligger bra i försvarsspelet och är väldigt aggressiva och tar ledningen välförtjänt på straff. Andra halvlek börjar vi lite mer tveksamt första minuterna och de sätter ett drömmål i krysset, inte så mycket att göra åt där. Sen försöker vi ta tag i matchen igen, trycker ner dem och borde faktiskt haft en och kanske två straffar som vi blir snuvade på. Sen får de en straff i anfallet efter vi egentligen borde haft en, säger TVSK:s tränare Jonatan Hansson.

Det tog bara tre minuter innan Björklund satte sitt andra mål för dagen och satte 2-2 i den 83:e minuten. Därefter fortsatte jakten på ledningsmålet, men det kom aldrig och poängen delades lika.

Artikelbild

Det var TVSK:s andra raka 2–2-match men man är fortfarande serieledare av division 2 södra Svealand.

– Tittar man på tabellen leder vi med en mer poäng nu än vad vi gjorde innan sommaren. Men det är klart att två vinster hade varit bättre men nu ligger vi fortfarande bra till. Bara att ta en match i taget och göra ett jäkligt bra jobb så får vi se hur långt det räcker, säger Hansson.