– Jag fick ett friläge som jag förvaltade väldigt dåligt och så en touch på bollen som inte gick i mål, säger Eli besviket efter att ha dragit av sig matchtröjan.

Att tacka domaren hoppade de flesta över och traskade i stället molokna bort från planen.

Hemmalaget kämpade verkligen, men hade svårt att komma igenom motståndarnas sista mur. Ibland tog spelarna i så att man trodde att de siktat in sig på en högtflygande fågel, ibland kunde Tullinges målvakt lätt plocka till sig bollen.

Artikelbild

– De maskade mycket och det var svårt att komma till avslut när de backade hem så mycket. Vi var inte så långa så vi hade svårt att vinna duellerna, men i andra halvlek blev det bättre, säger Eli.

Gästernas mål berodde på ett felpass på egna planhalvan i den 17:e minuten. Det var svårstoppade Cihan Gavgacioglu, som snappade upp bollen och som inte lät någon komma ifatt honom förrän han avlossat sitt skott.

TVSK hade en bra period precis i slutminuterna innan pausen. Två frisparkar och två hörnor var så när på att ge resultat, men det skedde inga förändringar på resultattavlan.

I den andra halvleken såg det lite bättre ut som sagt och TVSK fortsatte att skapa chanser. Vid en rörig situation fick en av Tullingeförsvararna rädda med handen. Hemmalagets lirare protesterade högljutt.

Artikelbild

– Det var egentligen hands och domaren var medveten om det också, men eftersom vi fick en fördel på andra sidan så ville han göra det jämnt. Så ska man egentligen inte göra, men domaren får göra misstag han också, säger Eli.

Det blev en hel del gula kort som delades ut, mest till Tullinge. De fick även en man utvisad precis på slutet.

Artikelbild

TVSK-tränaren Jonathan Hansson såg ut att ha ett mörktmoln som svävade över huvudet när han lämnade planen med en korg med överdragsvästar.

– Vi är väldigt besvikna nu, säger han bistert.

Artikelbild

TVSK och Eli Elia låg steget efter mot Tullinge Triangeln hemma på Häradsvallen.

– Vi skapade tillräckligt många chanser för att kunna göra mål. Tyvärr så ger vi bort ett mål vilket gör att vi förlorar matchen i dag.

Rabi Elia och Edis Ahmetovic skadade sig i förra matchen och fanns inte på planen under lördagen.

Artikelbild

– De är borta nu men vi har tillräckligt bra spelare för att vinna ändå, säger han.