Spelarna som lämnar klubben är Chamoun Chabo som lämnar på grund av förändrad jobbsituation, Eli Elia som ska börja studera och Oliver Bohlin Westman som ska flytta.

– Sen är även Rabi Elia och Aday Kaplan skadade och Nawras Altai är borta av personliga orsaker, så det är lite manfall, säger TVSK:s tränare Jonatan Hansson.

Men goda nyheten är att det är klart med två nya spelare. Yttermittfältaren Timmy Österling kommer tillbaka till sin moderklubb och även försvararen David Durmaz, som bröt sitt kontrakt med division ett–klubben Assyriska tidigare i sommar.

– Det är två nyförvärv som förhoppningsvis kommer lyfta oss, säger Jonatan.

Men Jonatan menar att det finns möjlighet att TVSK tar in fler spelare.

– Hittar vi några som passar så absolut. Vi söker efter duktiga fotbollspelare överallt, vi behöver förbättra konkurrensen på alla platser. Med några skador i truppen så ser det tunt ut.

När det kommer till matchen, där TVSK möter Järla IF FK, så är det viktiga poäng som står på spel. Just nu ligger laget på kvalplats neråt men kan avancera till säker mark vid poäng.

– Det ska bli kul att det drar igång. Det är en viktig höst framför oss, vi ligger ganska illa till så det är hårt jobb som gäller, säger Jonatan Hansson.

– Järla är tuffa att möta. De är väldigt fysiska, var mycket fasta situationer sist när vi mötte dem, de var väldigt bra på det. Det kommer bli en tuff fysisk match.