I första halvlek var det en match som stod och vägde, inget lag som riktigt tog kommando. TVSK kom runt på kanterna och hittade inlägg, men fick sällan till ett ordentligt avslutsläge. Syrianska Eskilstuna var farliga på fasta situationer och hade ett par halvfarliga nickar i första halvlek och ett halv öppet mål som missades. I andra halvlek kom Syrianska till fler lägen, men fick aldrig till avsluten. För TVSK:s del var chanserna få i andra halvlek, Syrianska hade rätt bra koll i defensiven. Det blev alltså inga mål i matchen och lagen fick varsin poäng.

– Ganska jämnt, två bra lag som möts och 0-0 kanske är lite i överkant för oss, de har lite mer fördel. Men vi är nöjda, det gäller bara att fokusera och göra en bra träningsvecka inför nästa match, säger David Durmaz.

Durmaz satte nog inte en fot fel genom hela matchen, alltid rätt placerad. Han hade till och med en räddning på mållinjen halvvägs genom andra halvlek efter en tilltrasslad situation. Efter två spelade matcher i TVSK känner David att han kommit in rätt bra i laget.

– Det känns bra, det är ett gott gäng, skön harmonisk grupp. Det gäller att bara jobba stenhårt, vecka in och vecka ut. Säkra kontraktet, sen får man kolla vad man har för ambitioner för nästa år, säger David.

Hårt spel och saker som gick emot ledde till lite frustration, både på och utanför planen i slutet av matchen. En åskådare och en spelare i motståndarlaget höll till och med på att ryka ihop efter matchen.

– Jag har inte varit med i de här serierna innan, men jag kan tänka mig att domarna släpper ganska mycket. Och då blir det per automatik lite hetsigt. Men det gäller att vara lite mer professionell och försöka höja sin egen nivå, menar David Durmaz.