Bissarnas tränare John Wall konstaterar precis som efter matchen senast att Västerås snarare dödade ytor än pressade hans lag.

– Men då måste vi göra mer i vår offensiv, i vår spelbyggnad, beroende på var vi stöter på första linjen, menade Wall, efter fredagsträningen på C-plan för att spara på huvudarenan.

Kommande motstånd lär inte heller bjuda upp till dans, så från Karlstad de må vara.

– Inte på långa vägar. De har en relativ anpassningsbarhet beroende på motstånd och har fått ut en del poängmässigt. Det var inte förvånande att det blev 1–1 mot TG, de två mest anpassningsbara lagen i serien, anser John Wall.

Borta förlorade Bissarna med 0–1, i vad som kan anses vara den klenaste insatsen för året.

– Nu måste vi göra en bra prestation och studsa tillbaka. Det här är ytterligare en "final" så klart, en hemmamatch innan två raka bortamatcher. Sedan börjar vår kära oktober, mot alla lag på nedre halvan som fajtas om det.

För en gångs skull har inte Bissarna några avstängda spelare. Den enda skadan, förutom långtidsdrabbade Alige Barrow, är reservmålvakten Emil Fnine, vars vad inte blivit bättre.

I övrigt har Ethan Gage haft en fullständig träningsvecka och konkurrerar om en plats på mitten, även Jakob Bergman är tillgänglig och har enligt Wall landat i någon form av förståelse över hur laget spelar.

Tidjani Diawara har varit pigg i veckan?

– Han visar en fin hunger och har ett driv för att luckra upp motståndarförsvar, konstaterar John Wall, utan att gå in på hur söndagens lag kan komma att se ut.