En hel del personer var inblandade i produktionen. Foto:

Ny filminspelning på gång i Trosa?

TROSA
annons

– Ursäkta, nej, stopp! Nu cyklar du rakt in i fotograferingen. Stanna då! Producenten Karolina Smedberg springer ifatt den förvånade mannen. Inspelning för nya James Bond?

En hel del Trosabor stannade upp på måndagseftermiddagen och undrade vad som pågick i värmen nere vid åpromenaden intill torget i Trosa. Det viskades om en reklamfilmsinspelning. Ljusparaplyer satt uppspända och det togs en rad bilder på skådespelare i vita kavajer med en igenkännande logga på: Ica:s.

– Jag kan tyvärr inte berätta så mycket alls. Men det är en reklamfotografering för Ica som lokala Ica-handlare kommer att medverka i efter att ha utfört olika bra initiativ. Det blir ingen film nu utan stillbild, säger Karolina Smedberg, producent på Stockholmsbaserade Adamsky production.

– Denna del blir klar i dag, men vi kommer ta fler delar på andra ställen i landet också.

Hon var inte bara producent utan även vägvakt och stoppade en rad cyklister och flanörer på den smala grusgången vid Trosaån. En cykelburen herre skapar dock visst rabalder när han ignorerar Karolina Smedbergs vädjan och viftanden om att stanna. Mannen cyklar vidare in mot fotograferingen, varpå Karolina tvingas springa ifatt honom.

– Hur skulle jag kunna veta det, muttrar mannen och vänder om.

Läs mer om dessa ämnen

TrosaTrosaån
annons

Mest delat denna vecka