Jennifer Eriksson är en av tre delägare och hon ser fram enomt mycket till invigningen av gymmet. Foto:

Premiär för nya Skrotnissarnas nya gym

TROSA

Skrotnissarnas gym blir ännu större. Och under lördag, vid klockan 10 är det invigning av gymmets nya del, full med konditionsmaskiner, ny reception och en golfhall med en driving rangesimulator.

10 januari 2015 öppnade Skrotnissarnas gym nu fyra år senare är det dags för jubileum och då passar man även på att öppna till den nya delen.

– Det blir jubileum och öppningen i ett, det passade sig väldigt bra, säger Jennifer Eriksson, delägare till gymmet.

Sedan i mitten av somras har man hållit på och byggt ut gymmet. I den nya delen kommer det finnas en hel del konditionsmaskiner, cirkelmaskiner, nya omklädningsrum med bastu och en ny reception bland annat. Men det som är mest iögonfallande är golfhallen, det det finns möjlighet att träna puttning och att slå i simulatorn.

– Vi har väldigt mycket golfare som tränar här. Då tänkte vi att det skulle vara bra med en golfhall, det finns en efterfrågan på det och vi vill vara ett gym för alla och man ska kunna samlas under vårt tak, säger Jennifer.

Under lördagen mellan klockan 10 fram till klockan 16 kommer det vara öppet hus. I samband med invigningen kommer lite olika företag som är verksamma inom gymbranschen, bland annat Barebells, Tyngre och energidrycksföretaget Nocco.

– Nocco kommer att spela in en livepodd. Jag tror och hoppas det kommer komma mycket folk, jag vill verkligen passa på att uppmana de som kan, att gå eller cykla. För det kommer bli fullt på parkeringen utanför, säger Jennifer Eriksson.

På bara drygt fyra år har gymmet växt ur den gamla delen och det började bli för trångt i lokalerna.

– Det fanns möjlighet till att bli större, allt som allt kommer det bli 1400 kvadratmeter nu, säger gymägaren.

En grupp som blir allt vanligare på gymmet är pensionärer. En av de pensionärer som tränar på gymmet är Lennart Nordlund och han är förväntansfull på invigningen av gymmets nya del.

– Det ska bli väldigt kul att se den nya delen. Jag har tränat här på Skrotnissarna mellan två och tre år och vi pensionärer blir bara fler och fler. Det behövs mer yta. Jag kommer att gå på invigningen, säger Lennart Nordlund.

Läs mer om dessa ämnen

TrosaHälsaTräning