Yogaläraren Mia Larsson har de senaste tio åren hållit sommarkurser i yogapaddling på Stensund i samarbete med en kajakinstruktör. Foto:

Samarbete lockar småföretagare

Trosa

Ensamföretagaren Mia Larsson ser stora fördelar med att vara med i Outdoor weekend.

Mia Larson är en av småföretagarna som är med i projektet Outdoor weekend. Hon driver företaget Megalife och håller kurser i silversmide, yoga, meditation och andning. Det bästa med projektet är att hitta andra småföretagare, tycker hon.

– Det är en stor fördel att kunna få nya kontakter för att börja samarbeta. Genom det kan vi erbjuda kunden något bättre. Det blir en win-win, bra för både oss företagare och kunderna, säger Mia Larsson.

Utbildningsdagen om naturturism var också intressant, tycker hon.

–Wild Sweden som var med är ju ett framgångsrikt företag, de höll föredrag om vad man ska tänka på för att skapa bättre erbjudanden. Ekoturismföreningen var också väldigt intressant. Det tänket har jag redan, så det känns bra.

De senaste tio åren har Mia Larsson haft sommarkurser i silversmide och yogapaddling tillsammans med kajakinstruktören Grzergorz Rozik på Stensund. Hon har tidigare även arbetat med konceptet "lugn i naturen" på Naturum Stendörren. Den första Outdoor weekend-helgen kommer hon dock inte att medverka, på grund av årstiden.

– Yoga utomhus lockar nog mer när det är varmare.

Läs också

( 1 st )

Läs mer om dessa ämnen

TrosaHälsaNäringslivfriluftsliv
Relaterat